УСЛОВИ ЗА ИСПОРАКА

Испораката се врши само на територијата на Република Северна Македонија.

Рок на испорака

Рокот на испорака е до 3 работни дена.

Преземање на пратки

Курирот ја доставува пратката до одредената адреса на купувачот. Ве молиме во моментот на доставата да обезбедите лице кое ќе биде присутно за подигнување на нарачката на адресата која ја имате приложено. Доколку курирот не успее да Ве пронајде на адресата, тогаш повторно телефонски ќе Ве исконтактираат на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака.

Производите се испорачуваат со добар квалитет и рок на траење и фискална сметка за извршеното плаќање

Секој купувач е должен при испорака на производите да провери за евентуални оштетувања при транспорт, а доколку е поголема пратка да провери дали некој производ недостасува. Купувачот треба да ја пријави рекламацијата веднаш. Производите се заменуваат само под условите пропишани во законот за заштита на купувачите.

Злоупотреба

Сите злоупотреби на Е-нарачките ќе бидат пријавени во МВР.

 

За повеќе информации или за проблеми во испораката Ве молиме да не контактирате на (077 724 573)

 

Ви благодариме.