Опис

Суспензија Далерон содржи парацетамол кој  ја намалува покачената телесна температура и ја ублажува болката. Поради ефикасното и безбедно дејство на парацетамолот, лекот е особено погоден за деца. Ја намалува покачената телесна температура која се јавува при бактериски и вирусни инфекции. Овој лек ублажува умерена болка која е резултат на некоја повреда, или пак на некоја лекарска или заболекарска интервенција.

Дополнителни информации

Brand

KRKA Herbion

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.