Опис

 

Хербион сирупот од тегавец се препорачува за смирување на сува и надразнителна кашлица која ги придружува горно респираторните болести.

Хербион сирупот од тегавец има комплексен состав:

  • екстракт од лист на тегавец
  • екстракт од цвет на црн слез
  • витамин Ц

Хербион сирупот од тегавец има природен вкус на портокал.

Начин на употреба:

  • Возрасни и деца над 14 години: 2 полни дозирни лажички 3 до 5 пати на ден
  • Деца на возраст од 7 до 14 години: 1 до 2 полни дозирни лажички 3 пати на ден
  • Деца на возраст од 4 до 7 години: 1 полнa дозирнa лажичкa 3 пати на ден
  • Деца помали од 4 години: не се препорачува
  • Се препорачува пиење на многу чај и други топли пијалоци за време на земањето на сирупите, но не веднаш по нивната употреба бидејќи храната и пијалоците може да ја забрзаат елиминацијата на лекот од слузницата на устата и грлото.
  • Доколку симптомите се влошат или не се подобрат по 1 недела, консултирајте се со лекар.5

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.