Опис

ЕLMEX  SENSITIVE PROFESSIONAL пастата за заби содржи уникатна Pro-Argin технологија која ги затвора и ги запечатува дентинските каналчиња и обезбедува клинички докажано ослободување од болката предизвикана од чувствителност.

Pro-Argin технологијата се базира на аргинин, амино киселина која природно се наоѓа во плунката и калциум карбонат. Како резултат на богатиот слој со калциум кој се создава се затвораат дентинските каналчиња и моментално се елиминира болката. Со тек на времето слојот не се оштетува, дури и после изложување на киселини, обезбедувајќи долготрајно осободување од болката предизвикана од чувствителност.

Дополнителни информации

Brand

ELMEX

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.