Опис

BioGaia ProTectis капки е граничен производ што содржи Lactobacillus reuteri Protectis, природен лактобацил, кој го помага возобновувањето на природниот баланс во цревата и одржувањето на истиот.  Lactobacillus reuteri Protectis е еден од нај испитуваните пробиотски ланци во големи клинички студии и е одобрен како ефикасен и безопасен производ за деца вклучувајќи ги и новородените деца.

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.