Опис

Bioxsine forte е клинички тестирана линија на шампони која ја содржи неверојатната BioComplex B11 формула. Го намалува опаѓањето на косата, го храни коренот и го поттикнува растот на нови влакна.

Биоксин линија за ефективна борба против сите проблеми со косата!

Линијата Биоксин се состои од три типа билни шампони и кондензиран серум во ампули. Таа е создадена за луѓе кои страдаат од губење на косата. Благодарение на формулата BIOCOMPLEX Б11 содржана во шампонот, се постигнуваат видливи резултати кои се клинички докажани.

BIOCOMPLEX – единствена билна мешавина направена во лабораторија со флора и фауна. Спроведените клинички испитувања ја потврдуваат високата ефикасност на препаратите на Биоксин. Со истовремена употреба на шампон и серум од Биоксин се спречило губење на косата кај 90% од испитаниците, а кај 80% од испитаниците се зголемила густината на коса.

300 мл.

Дополнителни информации

Brand

BIOXSINE

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.