Опис

Colostrum Immun

Colostrum Immun Dr.Wolz е оригинален, првокласен колострум кој се добива со обработка на
првото млеко добиено од крави од Нов Зеланд. Со технолошка обработка на ова млеко, доаѓа до концентрирање на имуноглобулините (имунолошки протеини). 100 грама препарат содржи 72% екстракт од колострум и целулозна обвивка на капсулата (со што се спречува желудочната киселина да ја уништи протеинската содржина, односно се овозможува во гастроинтестиналниот тракт и во крвотокот да биде абсорбирана максимална количина на активните компоненти). Секоја капсула содржи 190 mg концентрат од колострум со минимум 40% имуноглобулини.

Дополнителни информации

Brand

Dr.WOLZ

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.