Опис

Day Burner е додаток во исхраната кој ќе ви помогне да согорувате масти во текот на денот. Неговата паметно подготвена формула ги комбинира состојките кои ќе го активираат липидниот метаболизам на најоптимален можен начин. Нејзиното дејство во телото ќе ви овозможи согорување на мастите. Day Burner е додаток за согорување на маснотии што треба да се зема во текот на денот (за разлика од неговиот колега Ноќен согорувач) благодарение на ефектите на неговите состојки кои обезбедуваат дополнителен извор на енергија за да ви помогне да го активирате липидниот метаболизам. Со неговото дејство два во едно, ќе согорите повеќе маснотии и ќе имате многу енергија за да се справите дури и со вашите најпрометни денови.

Уште повеќе, ефектите од неговата комплетна формула во комбинација со разновидна и урамнотежена исхрана може да ви помогнат поефикасно да изгубите тежина. Всушност, делувајќи директно на согорувањето на мастите, активните состојки содржани во Day Burner ќе ви овозможат подобро да управувате со вашата тежина. Затоа, овој додаток ви помага во вашите цели за слабеење.

Green tea extract 225 mg
Ginger extract 225 mg
Black pepper extract 225 mg
Cayenne Pepper extract 225 mg
Acetyl L-carnitine 150 mg
Caffeine anhydrous 75 mg

Дополнителни информации

Brand

Care by QNT

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.