Опис

EUCERIN Hyaluron Filler  Elasticity Дневен крем

Eucerin Hyaluron Filler  Elasticity Дневниот крем за нега ја зајакнува кожната структура со подобрување на еластичноста и пополнување дури и на длабоките брчки.

Уникатната иновативна формула нуди многу придобивки за зрелата кожа. Таа вклучува хијалуронска киселина со висока и ниска молекуларна тежина којашто помага за видно намалување на брчките. Арктиин (активна состојка којашто докажано го забрзува обновувањето на колагенот во кожните клетки) делува во комбинација со силимарин (моќен антиоксиданс којшто ги заштитува колагенот и еластинот од оштетувања и ја подобрува микроциркулацијата на крвта во кожата, на клеточно ниво). Кожата е поцврста и изгледа свежа и сјајна.

EUCERIN Hyaluron Filler  Elasticity Ноќен крем

EUCERIN Hyaluron Filler  Elasticity Ноќниот крем ја зајакнува структурата на кожата со подобрување на еластичноста и пополнување дури и на длабоките брчки.

Уникатната иновативна формула нуди многу придобивки за зрелата кожа. Таа вклучува хијалуронска киселина со висока и ниска молекуларна тежина којашто помага за видно намалување на брчките. Арктиин (активна состојка којашто докажано го забрзува обновувањето на колагенот во кожните клетки) делува во комбинација со силимарин (моќен антиоксиданс којшто ги заштитува колагенот и еластинот од оштетувања и ја подобрува микроциркулацијата на крвта во кожата, на клеточно ниво). Кожата е стегната и изгледа свежа и сјајна.

Подари убавина!

Дополнителни информации

Brand

EUCERIN

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.