Опис

QNT FAT BURNERе идеален согорувач на маснотии за сите активни луѓе. Овој додаток комбинира сет состојки со активни принципи кои дејствуваат во синергија за да се добијат оптимални резултати. Неговото моментално дејство ви овозможува да согорите максимум маснотии, истовремено обезбедувајќи ви чувство на ситост и, во исто време, ви дава поттик на енергија. Овој согорувач на маснотии ќе ви помогне ефикасно да изгубите тежина со тоа што ќе ви ги даде најзадоволителните резултати.

Guarana extract (22% caffeine), apple pectin (malus), hydroxycitric acid, gelatine, L-Carnitine L-Tartrate, dandelion extract, L-Tyrosine, L-Phenylalanine, colorant E171, chromium picolinate.

This food supplement should not be used to replace a balanced and varied diet and a healthy way of life. Keep away from young children. Do not exceed the recommended dose.

/ 3 caps / 100 g
Energy 13kcal/55kJ 395kcal/1650kJ
Fat 0 g 0 g
Carbohydrates 2,5 g 74,1 g
Protein 0,8 g 24,5 g
Guarana extract 960 mg 28,88 g
– Caffeine 211 mg 6,35 g
Apple pectin 750 mg 22,56 g
Hydroxycitric Acid 600 mg 18,05 g
L-Carnitine 300 mg 9,03 g
Dandelion extract 150 mg 4,51 g
L-Tyrosine 150 mg 4,51 g
L-Phenylalanine 60 mg 1,80 g
Chromium 18 µg* 540 µg
* 45% Nutrient references values

Дополнителни информации

Brand

QNT

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.