Опис

Капсули Nem

Состав:

NEM®  капсулите содржат мембрана од лушпа од јајце во прав која е природен извор на протеини, природен глукозамин, природен хондроитин сулфат, природна хијалуронска киселина и природен колаген тип I. Мембраната од лушпа од јајце содржи идентични компоненти како и човековите зглобови, што претставува корисен извор на хранливи материи за постојано обновување на ʼрскавицата и врзивното ткиво, одржување на здравјето на зглобната ʼрскавица и околните ткива.

 Една капсула содржи Stratum Joint Mobility Matrix® (мембарана од лушпа од јајце) 500 mg

 Фармацевтска форма

капсули

 Дејство

NEM®  капсулите можат да помогнат кај:
• Подобрување на подвижноста на зглобовите
• Олеснување на болни состојби асоцирани со заболувања на зглобовите

Научните испитувања потврдиле дека изолираната мембрана од лушпата од јајце може да помогне во одржување на здравјето на зглобовите, па се препорачува кај пациенти кои имаат тегоби со зглобовите проследени со болка, отежната подвижност, укоченост и намалена функција.

NEM®  капсулите се препорачуваат за одржување на здравјето на зглобовите и како дополна на исхраната кај тегоби со зглобовите проследени со болка, ограничена подвижност и укоченост.

 Употреба

Редовното земање на NEM®  капсули во тек на 7 до 10 дена, може да помогне во подобрување на подвижноста на зглобовите и олеснување на болните состојби кај зглобовите.

возрасни една капсула дневно со течност

 Пакување: 30 капсули

Дополнителни информации

Brand

PHARMA NOVA

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.