Опис

Night Burner е додаток во исхраната кој ќе ви помогне да согорувате маснотии во текот на ноќта. Неговата стручно проучена формула ги комбинира состојките кои ќе го забрзаат метаболизмот на мастите на најоптимален можен начин. Нејзиното дејство во телото ќе овозможи разградување на мастите. Night Burner е додаток за согорување маснотии што треба да се зема пред спиење (за разлика од Day Burner кој го активира метаболизмот во текот на денот). Благодарение на ефектите од неговите состојки, му помага на телото да го активира липидниот метаболизам за време на спиењето. Со неговото активно делување во текот на ноќта, ќе согорувате масти додека имате пријатен ноќен сон.

Понатаму, ефектите од неговата целосна формула во комбинација со разновидна и урамнотежена исхрана може да ви помогнат поефикасно да изгубите тежина. Всушност, делувајќи директно на согорувањето на мастите, активните принципи на состојките содржани во Ноќниот режач ќе ви овозможат оптимално да изгубите тежина. Затоа, овој додаток ви помага да управувате со одржување на вашата тежина.

Choline L-bitartrate 600 mg
Inositol    300 mg
Inulin   300 mg
Citrus Aurantium dry extract  65,01 mg
– Synephrine 19,5 mg

Дополнителни информации

Brand

Care by QNT

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.