Oligogal MG – kesi

230.00 ден

Опис

Магнезиумот придонесува за нормална функција на нервниот систем, нормална мускулна функција, намалување на заморот и на исцрпеноста, нормален електролитен баланс, нормална синтеза на протеини и за нормална психолошка функција. Магнезиумот има улога во процесот на делбата на клетките.

Витаминот Б придонесува за нормална функција на нервниот систем, нормална психолошка функција и за нормална функција на срцето.

Витаминот Б придонесува за нормален метаболизам, создавање енергија, нормална функција на нервниот систем и за заштита на клетките од оксидација.

Витаминот Б придонесува за нормален метаболизам, создавање енергија, нормална функција на нервниот и на имунолошкиот систем, нормална психолошка функција, нормален метаболизам на протеините и на гликогенот и за намалување на заморот и на исцрпеноста.

Витаминот Б₁₂ придонесува за нормална психолошка функција и за намалување на заморот и на исцрпеноста. Витаминот Б₁₂ има улога во процесот на делбата на клетките.

Употреба

Препорачана дневна доза:
Возрасни: еднаш дневно, содржината на кесичката да се растопи дирекно во уста.

Пакување

Картонската кутија содржи 20 кесички и упатство за употреба.

Регулаторен статус

Додаток во исхраната.

Дополнителни информации

Brand

GALENIKA

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.