Опис

Сирупот Пиковит содржи девет есенцијални витамини кои имаат улога во регулацијата на бројни биохемиски процеси во телото. Наменет е за деца при намален апетит, при прекумерен замор кај деца од училишна возраст, при  (заостанување) во возраста, како додаток на антибиотска терапија, како додаток на витамини во исхраната, особено во зима и пролет. Сигупот Пиковит не е замена за избалансирана и разновидна исхрана. Според тоа, многу е важно да му овозможите на вашето дете соодветна и разновидна исхрана и за време на употребата на сирупот Пиковит.

Дополнителни информации

Brand

KRKA

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.