Опис

Protego Elektrolity O.R.S – lemon and mint  20 шумливи таблети
Комплет од електролити, збогатено со витамин Ц
Protego Elektrolity O.R.S – Lemon and mint – е додадок во исхрана во форма на шумливи таблети кој ги содржи основните електролити. (натриум, калиум, хлориди, калциум, магнезиум), збогатено со витамин Ц.
При интензивно потење
При интензивен физички напор
При состојби на зголемена потреба од вода и електролити
1 таблета содржи
Натриум 300 mg
Калиум 150 mg
Хлориди 60 mg
Калциум 60 mg
Магнезиум 30 mg
Витамин Ц 40 mg
Производител : Salvum LAB – Полска
(патување)

Дополнителни информации

Brand

PROTEGO

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.