Опис

Сите го чекавте, и конечно пристигнува во одличен стил на нашата е-продавница. Нашиот нов PUMP RX пред тренинг ќе ви помогне да ги подигнете тренинзите на повисоко ниво. Со подобрен состав директно од нашите лаборатории, овој засилувач ќе ги стимулира вашите перформанси за вежбање како никогаш досега. Оваа нова ултра-концентрирана формула со моќни состојки лесно го зазема своето место меѓу елитата на современа спортска исхрана.

9 g /100 g
Energy 18 kcal (74 kJ) 195 kcal (816 kJ)
Fat 0,02 g 0,18 g
– Saturated 0,02 g 0,18 g
Carbohydrates 3,00 g 33,02 g
– Sugars 0,06 g 0,77 g
Protein 1,40 g 15,65 g
Salt 0,00 g 0,00 g
Beta-Alanin(e) 3000 mg 33333 mg
L-Arginin(e) 3000 mg 33333 mg
Creatine monohydrate 2000 mg 22000 mg
Inulin 550 mg 6100 mg
*Vit. B6 1,26 mg (90%*) 14 mg
*Vit. B12 2,2 µg (90%*) 24 µg

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.