Опис

SAN’s ARGININE SUPREME ™ содржи 800 mg аргинин на таблета. Истражувањата покажаа дека додатокот на аргинин (како што е формата што се користи во ARGININE SUPREME) помага при зголемена синтеза на протеини, помага да се намали катаболизмот на протеините (мускулна загуба) и поддржува здраво одржување на инсулин, помагајќи на тој начин во внесувањето на аминокиселини и гликоза во мускулните клетки.

Дополнителни информации

Brand

SAN Nutrition

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.