Опис

Како да се употребува Taffix?
За заштита од вируси кои се пренесуваат преку воздухот, Taffix може да се применува до 3 пати дневно за да се одржи ефикасна бариера против вируси.

Шишенцето Taffix

 • Обележете го Вашето шишенце и избегнувајте да го делите со други
  луѓе со цел да се спречи потенцијална трансмисија на вируси или бактерии.
 • Шишенцето намерно не е целосно полно бидејќи воздухот во него е потребен за оптимално прскање на прашокот во носот.
 • Шишенцето Taffix содржи 1g фин прашок
 • Taffix шишенцето е доволно за до 200 прскања и треба да се применува до 3 пати на ден.
 • Откако ќе се примени, Taffix делува по една минута и ефикасен е приближно 5 часа.

Како да го подготвите Taffix  за нова употреба

 1. Извадете го Вашиот Taffix cпреј за нос, инхалациско заштитно средство од пакувањето и отворете го капачето
 2. Протресете го шишенцетоTaffix

Пробно прснете 2 пати во воздух

• Taffix  е сега подготвен за употреба

Начин на користење на Тaffix

Секој пат кога ќе употребувате Taffix  следете ги упатствата

 1. Издувајте го носот
 2. Протресете го шишенцето
 3. Прснете еднаш до два пати во секоја ноздра
 4. Избришете го шишенцето

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.