Опис

Им помага на бебињата при растење на забите. Дизајн лесен за употреба. Пред употреба, внимателно прочитајте го упатството. Чувајте го ова упатство бидејќи содржи важни информации. ПРЕДУПРЕДУВАЊА! Не закачувајте ленти или жици на глодалката, Вашето дете може да биде задавено од нив. Внимателно проверете ја пред секоја употреба. Фрлете ја при појава на првите знаци на оштетување. Не ставајте слатки супстанции или лекови на глодалката, може да предизвика расипување на забите. Во случај глодалката да се заглави во устата, НЕ ПАНИЧЕТЕ, не може да се проголта. Внимателно и нежно звадете ја од устата на бебето. Препорачуваме да се замени по 12 месеци употреба. Не ставајте ја во замрзнувач, само изладете ја во фрижидер. Не ставајте ја во машина за миење садови, може да се оштети. Не чистете ја со растворувачи или груби хемикалии. Прекумерната концентрација на детергенти може да предизвика пукање на пластичните компоненти. Доколку се случи ова, веднаш заменете ја. Не оставајте ја глодалката на директна сончева светлина или топлина. НИКОГАШ НЕ СТЕРИЛИЗИРАЈТЕ ЈА И НЕ ЈА ЗОВРИВАЈТЕ. Пред првата, и после секоја употреба исчистете ја, со употреба на топла вода со сапуница и исплакнете темелно. Во согласност со EN 71.

Дополнителни информации

Brand

TWISTSHAKE

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.