Опис

Прашок URIROYAL

Единствена комбинација со Д-маноза и S.Boulardii која ефикасно делува во лекувањето на E.Coli

Воспалението на мочниот меур или циститис е бактериска инфекција особено фрекфентна кај жените во репродуктивна возраст, при што дури 2/3 од жените го имаат овој проблем барем еднаш во животот.

Најчести симптоми на воспаление на мочниот меур:
– Честа и неодложна потреба за мокрење
– Чувство на пецкање или болка при мокрење
– Ноќно мокрење
– Болка над срамната коска
– Болка при сексуален однос
– Заматена или темна мокрача поради присуство на крв
– Непријатен мирис на урината

Една кеса UriRoyal содрши Д-маноза (2g), S. Boulardii (10 милијарди) и арона на брусница.

Д-маноза делува на едноставен начин така што гради цврсти врски со површинските израстоци на бактеријата E.coli. Бактериите на E.coli кои се поврзале со Д-манозата се исфрлаат од телото со мокрење.

S.Boulardii ja враќа рамнотежата на дигестивниот систем на тој начин што ги штити добрите бактерии и го забрзува опоравувањето на цревната микрофлора после земање на антибиотици.

Предности на UriRoyal кесите се:

– Брзо и лесно ги намалува тегобите
– Одлична подносливост – нема несакани ефекти
– Погоден за: деца над 3 години, Ттрудници, доилки, дијабетичари
– Единствена комбинација- (Д-маноза + S.Boulardii)
– Пријатен вкус – арома на брусница
– Едноставна примена- прашокот лесно се раствора во вода

7 кесички

Дополнителни информации

Brand

PHARMA S

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.