Опис

Капсулите WAYA овозможуваат регулирана дигестија и олеснување на дигестивните нарушувања.

Во својот состав го содржат најистражуваниот пробиотски сој Lactobacillus rhamnosus G и се наменети за возрасни и деца над 2 години.

Зошто WAYA капсули?

  • За да го намалите интензитетот и времетраењето на дијареата (последица од рота вирусна инфекција, бактериска инфекција, труење со храна…)
  • За олеснување на дигестивните нарушувања (грчеви, гасови, болки во стомакот)
  • За олеснување на дигестивните нарушувања при употреба на антибиотици
  • Кога има поголема можност за појава на дигестивни нарушувања годишно време, поголем број на заболени во околината и сл.
  • Кога дигестивните нарушувања ни се повторуваат
  • За регулирана дигестија

Дополнителни информации

Brand

MEDIS

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.