Опис

Dr.Wolz Zell Oxygen plus 250ml.

Zell Oxygen Plus Dr Wolz, се употребува за:

– Секојдневна превенција и подобрување на општата здравствена состојба на организмот

– Поддршка на организмот при состојби на физички стрес, болести, напорна работа и замор

– Стимулација на имуниот систем

– Опоравување при состојби на слабост и истоштеност

– Дополнително збогатување и подобрување на исхраната при нутритивен дефицит

– Кај стари лица, за зголемување на виталноста и енергијата

– Наоѓа примена и во козметологијата, за подобрување на квалитетот на кожата

Дополнителни информации

Brand

Dr.WOLZ

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.