Опис

ЗОШТО ДА СЕ ЗЕМА КОЛАГЕН?
Колагенот е протеин природно присутен во телото. Обезбедување на структурата на сврзните ткива, неговото постоење во нашето тело е од суштинско значење. Најголемото дејство на колагенот е да се грижи за кожата така што ја одржува цврста, тонирана и еластична. За жал, синтезата на колаген се забавува доста брзо со текот на времето (почнувајќи од нашите доцни дваесетти). Покрај тоа, други фактори како што се загадувањето на воздухот и стресот може да влијаат на состојбата на вашата кожа. Затоа се препорачува да се земе додаток за да се надополни овој недостаток. Колагенот потоа ќе ви овозможи да ја вратите состојбата и тонот на вашата кожа.

Поврзан со регенерацијата на ткивата на телото, овој протеин кој се произведува секојдневно е еден од најважните во нашето тело. Ова е причината зошто нашиот додаток во исхраната се состои од моќна формула со висока концентрација на колаген (500 mg). Понатаму, за да ги оптимизираме ефектите на колагенот, го збогативме со витамин Ц. Решивме да не додаваме други состојки кои не се неопходни за да ви го дадеме она што е најважно. Покрај тоа, нашиот колаген се хидролизира, што значи дека неговата биорасположивост е максимална.

QNT CARE Колаген
Формулата на нашиот додаток за колаген е заштитена во капсули. Земањето колаген во капсули овозможува подобра апсорпција со ефекти кои се поинтензивни и продолжени. Капсулата не го влошува дејството на колагенот. Затоа можете да имате корист од сите негови позитивни ефекти врз телесните ткива. Не чекајте да започнете со колагенски лек за да ја зачувате убавината на вашата кожа!

MADE IN BELGIUM

Дополнителни информации

Brand

Care by QNT

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.