Опис

SYNTHA-6 EDGE е синтеза на врвни протеини дизајнирани да им го дадат на вашите мускули протеинот што им е потребен за да го поддржат закрепнувањето без вишок јаглехидрати и масти кои можеби не ги сакате. Овој протеински шејк нуди искуство слично на милкшејк што ќе ве убеди дека е вашиот ден за измама. Дајте му на вашето закрепнување предност на перформансите. Наполнете ги вашите мускули и наградете ги вашите пупки за вкус со SYNTHA-6 EDGE.

SYNTHA-6 EDGE® е синтеза на врвни протеини, дизајнирани да им го дадат на вашите мускули протеинот што им е потребен за да го поддржат закрепнувањето без вишок јаглехидрати и масти кои можеби не ги сакате.

Промовира синтеза на мускулни протеини и поддршка за обновување
Секоја порција SYNTHA-6 EDGE содржи 24 ГРАМИ ПРОТЕИН-МАТРИЦА – Се состои од концентрат на протеин од сурутка, изолат од протеин од сурутка, хидролизиран протеин од сурутка, калциум казеинат, мицеларен казеин, концентрат од млечен протеин за да им се даде на вашите мускули протеинот што им е потребен за закрепнување.

Дополнителни информации

Brand

BSN

Критики

Нема критики сеуште.


Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.